Знищено: Cу-25, 5 танків, 12 гаубиць, 3 «Гіацинти-Б» та 3 склади з б/к – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

Підтверджені втрати ворога па півдні України складають: 83 військових, 5 танків, 12 гаубиць «Мста-Б» та «Мста-С», 3 гармати «Гіацинт-Б», 3 одиниці авто-бронетехніки. Знищені 3 склади боєприпасів в Голій Пристані Томиній Балці і Снігурівці.

Окрім того нашими зенітно-ракетними підрозділами достроково приземлений російський Су-25.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Противник продовжує оборонні бої та підступні обстріли населених пунктів як вздовж лінії зіткнення, так і в наших тилових районах.

Для коригування вогню окупанти активізують повітряну розвідку. В Миколаївському районі одного такого шпигуна типу «Орлан-10» збито.

Намагаючись утримати займані рубежі, ворог вкотре застосував тактику авіаційних ударів в напрямку Білогірки, Костромки, Сухого Ставку, Безіменного. За що й щедро сплатив штурмовиком. Су-25 влучно достроково приземлений нашими зенітно-ракетними підрозділами.

Нікопольський район ворог продовжив тероризувати важкою артилерією. Обійшлось без людських втрат.

Нашою авіацією нанесено 13 ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 250 вогневих завдань.

Підтверджені втрати ворога складають: 83 рашисти, 5 танків, 12 гаубиць «Мста-Б» та «Мста-С», 3 гармати «Гіацинт-Б», 3 одиниці авто-бронетехніки. Знищені 3 склади боєприпасів в Голій Пристані Томиній Балці і Снігурівці.

Корабельне угруповання ворога без суттєвих змін кількості та задач продовжує маневри вздовж кримського узбережжя в ракетно безпечних для себе районах. Напоготові, на бойовому чергуванні 2 надводних ракетоносія, споряджені 16 «Калібрами».»

оренда квартири Львів

Новини