Харків зазнав нічного ракетного удару

Наслідки обстрілів Харкова. Фото ілюстративне

Ворог уночі ракетами обстріляв Харків, влучив одразу в п’ять районів, пошкоджені будівлі. Попередньо – без постраждалих.

Як повідомив мер Харкова Ігор Терехов, уночі о 02:15 обстріляно одразу кілька районів Харкова. Попередньо Шевченківський та Київський (фактично самий центр міста), Салтівський, Індустріальний та Холодногірський райони.

Ігор Терехов наголосив, це п’ять із дев’яти районів Харкова. Такого радіусу удару ракетами містом не було давно. Він додав, що про постраждалих інформації наразі немає.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що Штаб оборони зафіксував одразу 7 пусків ракет з Бєлгорода в напрямку Харкова. За його словами, частина ракет влучила по відкритих територіях, тож пожеж не викликала. Фасади будівель пошкоджені осколками та вибуховою хвилею, частково зруйноване дорожнє покриття. Попередньо – без постраждалих. Правоохоронці ще працюють на місцях влучань та фіксують злочини окупантів.

Голова Харківської ОВА також розповів, що протягом минулої доби ворог продовжував гатити по мирних об’єктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали 9 людей у Харкові, з них жінка 75 років, на жаль, від отриманих поранень померла.

оренда квартири Львів

Новини