На благодійному аукціоні у Львові вдалося зібрати понад 2 млн грн для військових

Фото: Центр підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ

У Львові на благодійному аукціоні у Львові вдалося зібрати 1 мільйон 715 тисяч гривень та 10 тисяч доларів для військових 125 бригади тероборони.

Про це повідомляє Центр підтримки цієї бригади.

Зазначається, що під час благодійного вечора «125 барв перемоги» було виставлено 19 різноманітних лотів, серед яких – прапор, підписаний Героями-Захисниками 125-ої окремої бригади ТРО ЗСУ. А також: малюнки внутрішньо-переміщених дітей з Харкова, прапори та футболки, підписані відомими українцями, повна колекція ексклюзивних марок з автографом переможця народного голосування за ескіз для поштової марки «Русскій воєнний корабль, іді… !» Бориса Гроха, твори українських митців та зустріч з олімпійським чемпіоном.

Фото: Центр підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ

За словами командира 125 бригади, генерал-лейтенанта Артура Горбенка, військові героїчно боронять  країну на передовій. На жаль, 9 захисників втратили найдорожче – життя, тож ми повинні пам’ятати про них та про їхні сім’ї.

«Я щиро дякую всім вам за таку колосальну підтримку наших хлопців! Разом переможемо!», – наголосив Артур Горбенко.

За вечір організаторам вдалось зібрати 1 млн 715 тис. грн та 10 тис. доларів.

Фото: Центр підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ

Співорганізатор заходу, координатор Центру підтримки 125 бригади ТРО ЗСУ, волонтер Ростислав Тістик зазначив, у темні часи завжди добре видно світлих людей. Зокрема, таких, які зібрались на благодійному аукціоні для спільної мети – наблизити нашу перемогу.

«Ми як ніколи єдині! Галичани у всі часи підтримували одне одного – «свій до свого по своє» і сьогодні ми разом, проти російського імперіалізму», – сказав він.

До благодійного аукціону також долучилися голова Львівської обласної ради Ірина Гримак та очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Усі виручені кошти підуть на забезпечення потреб наших хлопців зі 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, які кожного дня захищають нас на передовій! Це найменше, що ми можемо зробити для наших героїв», – наголошують організатори.

оренда квартири Львів

Новини