На півдні ворог втратив 47 військових, 8 гаубиць, танк та машину зв’язку

Фото: ЗСУ

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили: 47 окупантів, 6 гаубиць «Мста-Б» і 2 – 122 мм гаубиць, 1 – танк Т-62 і 1 – машини зв’язку оперативно-тактичного рівня, 8 – одиниць броньованої та 14 автотехніки.

Крім того, під час зачистки території Потьомкіного захоплено БМП-2 ворога в справному стані.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Противник продовжує ведення оборонних дій на раніше облаштованих рубежах. Не маючи успіху на лінії зіткнення, противник активізує артилерійські й ракетні обстріли, збільшує кількість авіаційних ударів.

Двічі за день пара наших штурмовиків була атакована ворожим винищувачем Су-35 ракетами «повітря – повітря» над Херсонщиною. Але в жодному випадку наших втрат не допущено. Натомість наші штурмовики двічі зуміли нанести удари по скупченню особового складу та техніки противника в районі Новогригорівки та Давидова Броду.

Парою гелікоптерів Ка-52 ворог намагався нанести вогневе ураження по наших позиціях в Каховському районі. Успіху не мав, наших втрат немає.

Одещину ворог атакував ракетами тричі. З літаків Су-30 ракетами Х-31 з напрямку Чорного моря по узбережжю ворог атакував два рази. Три ракети було збито в повітрі, ще одна влучила в поле поміж населених пунктів. Її залишки несли вибухову загрозу й були знешкоджені вибухотехніками. Людських втрат немає.

Ще один удар по Одещині стався з напрямку тимчасово окупованого Криму надвечір. Силами протиповітряної оборони ракету знищено над морем.

Влучна робота наших ракетно-артилерійських підрозділів призвела до втрат противника у кількості: 47 рашистів, 6 гаубиць «Мста-Б» і 2 – 122 мм гаубиць, 1 – танк Т-62 і 1 – машину зв’язку оперативно-тактичного рівня, 8 – одиниць броньованої та 14 автомобільної техніки. Результати удару по засобах ППО противника дорозвідуються.

Крім того, під час зачистки території Потьомкіного захоплено БМП-2 противника в справному стані.

Корабельне угруповання ворожого флоту у кількості двох ракетних та двох десантних кораблів перебувають в готовності до нанесення ракетних ударів 16-ма «Калібрами» та продовжують блокувати судноплавство в північно-західній частині Чорного моря

оренда квартири Львів

Новини