Окупанти захопили ще два населені пункти, Лисичанськ під щільним вогнем – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Російські окупанти захопили Лоскутівку та Рай-Олександрівку, українські захисник  продовжують стримувати ворога у Сєвєродонецьку та напрямку Золоте-Тошківка. Лисичанськ потерпає від щільного вогню загарбників, є загиблі.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами відучора Лоскутівка та Рай-Олександрівка окуповані ворогом. Втім, ЗСУ продовжує стримувати росіян, які позбирали всі резерви і все це направили на штурм Сєвєродонецька та напрямку Золоте-Тошківка.

Окупанти нищать промисловість у Сєвєродонецьку. На цей раз вогнем уражено території цегляного заводу, «Склопластику», а також заводу хімічного не стандартизованого обладнання. Пошкоджено будівлю ІІ прохідної «Азоту».

Гайдай наголосив, Лисичанськ потерпає від щільного вогню російських загарбників. На цьому напрямку окупанти зосередили понад сотню одиниць РСЗВ. А ствольної артилерії та мінометів тут стільки, що росіяни просто накривають щільним вогнем цілі квартали. За вчора зафіксовані руйнування в одній із шкіл міста. З міста проводиться «тиха» евакуація і щодня підвозиться гуманітарна.  Трьох поранених госпіталізували до лікарень Краматорська та Павлограда. Позавчора пізно ввечері знайдено тіло чоловіка без ознак життя із ураженнями, отриманими під час обстрілів.

За словами голови ОВА, траса Лисичанськ – Бахмут непроїзна, тому користуються іншими сполученнями.

Пораховані нові руйнування в Новоіванівці (вісім будинків), Гірському (вісім), Золотому (дев’ять).

Крім того, за учора російська армія завдала авіаційних ударів по Верхньокам’янці, Сєвєродонецьку та Сиротиному, авіаційно-ракетних ударів – по Гірському.

оренда квартири Львів

Новини