Росіяни обстріляли ракетами центр Харкова

Фото: Ігор Терехов, Телеграм

Російські окупанти ракетами обстріляли центральну частину Харкова, ушкоджень зазнала історична будівля та школа. Один з осколків травмував 61-річну жінку.

«Ракетний обстріл Харкова. Під ударом центральна частина міста у Основ’янському та Київському районах. Попередньо без жертв та постраждалих» – зазначив одразу після обстрілів мер міста Ігор Терехов.

Згодом він уточнив, внаслідок «прильотів» постраждала історична будівля, будинок купця Адама Піотровського, який реставрували кілька років тому. Також ушкоджень зазнала школа у центрі Харкова.

«Про жертв та постраждалих інформації від ДСНС немає. Сподіваюся, цього разу обійшлося.»

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов ранком додав, що о 2 ночі дві ракети вдарили в дорогу в Київському та Основ’янському районах. Пошкодження отримали навколишні будинки. Зокрема, в Основ’янському районі один з осколків влучив у вікно квартири, 61-річна жінка отримала ушкодження. Госпіталізації не потребувала.

На місцях ударів тривають пошуково-рятувальні роботи. Інформація уточнюється.

Олег Синєгубов також повідомив, що протягом минулої доби ворог продовжував обстріли Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського та Харківського районів області. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, цивільні промислові об’єкти, сталися пожежі.

Зокрема, в Харківському районі один з російських снарядів влучив у трактор в полі. Загинув 71-річний чоловік. В Ізюмському районі через обстріли загорівся склад з насінням соняшника. Близько 500 тонн соняшника вдалося врятувати.

оренда квартири Львів

Новини