Росіяни знову вдарили по житлових районах Харкова, загинула жінка

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Російські окупанти ранком обстріляли три райони Харкова, одна людина загинула.

Про це повідомив в Телеграм мер міста Ігор Терехов.

За його словами, о 05:44 розпочався ранковий обстріл Харкова. Під ударами Київський, Основ’янський та Немишлянський райони міста.

Терехов уточнив, в одному з випадків є потрапляння в житлову будівлю, попередньо одна людина постраждала. Також є приліт по інфраструктурному об’єкту. Там пожежа.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, зафіксовано щонайменше 5 ракетних ударів. У Київському районі зруйновано будівлю одного із закладів вищої освіти, в Основ’янському – будівлю цивільного підприємства, у Немишлянському – ракети влучили в 2 приватних будинки.

За його словами, станом на зараз відомо про одну загиблу жінку, вона була охоронцем в закладі освіти. На місці влучань працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштаб руйнувань уточнюється.

Згодом Олег Синєгубов розмістив фото наслідки вранішнього ракетного обстрілу Харкова і додав, що ще одній людині надали допомогу на місці.

«Під ударом російських ракет знову опинилися виключно об’єкти цивільної інфраструктури – два приватні житлові будинки, заклад освіти та цивільне підприємство.

Зараз на місці влучань рятувальники продовжують розбирати завали. Правоохоронці ретельно документують усі військові злочини росіян.»

оренда квартири Львів

Новини