В «Укроборонпромі» підтвердили, що окупанти вчора стріляли ракетами по «Візару»

Ілюстрація: Andriy Dankovych, Укроборонпром

У Державному концерні «Укроборонпром» підтвердили, що учора Росія нанесла удари по одному з ракетних підприємств державного оборонного-промислового комплексу – ДП «Жулянський машинобудівний завод «Візар». Однак попросили обмежитися тією інформацією, яку надають офіційні органи.

Про це йдеться в офіційному повідомленні «Укроборонпрому».

«15 квітня близько 01:30 ночі Росія нанесла удари по одному з ракетних підприємств державного оборонного-промислового комплексу – ДП «Жулянський машинобудівний завод «Візар».

Це сталося після того, як «ширпотреб» українського виробництва – саме так стверджували у фашистській Росії – потопив флагман Чорноморського флоту РФ вартістю до 1 млрд доларів. Йдеться про дві ракети РК-360МЦ «Нептун» виробництва цілої низки державних та приватних підприємств, які знищили крейсер «Москва» країни-агресора.»

В «Укроборонпромі» наголошують, що отримують багато запитів від засобів масової інформації з проханням розповісти про подробиці стану справ на підприємстві, однак просять обмежитися інформацією, яку надають офіційні джерела з власної ініціативи.

«Хочемо наголосити: попри регулярні ракетні удари та обстріли наших оборонних підприємств, Україні є чим воювати.

Динаміка надходження військової та спеціальної техніки до найпотужнішої армії світу – Збройних сил України – тільки зростає.»

оренда квартири Львів

Новини