Зараз букмекери «вангують» нам перше місце на «Євробаченні», – Олег Псюк, «KALUSH»

Фото: zaxid.net

Європейські букмекери прогнозують українському гурту «KALUSH Orchestra» перше місце на «Євробаченні». До війни музиканти були на 5 місці за ставками в букмекерських конторах.

Про це в ефірі «Першого Західного» розповів лідер гурту «KALUSH Orchestra» Олег Псюк.

Музикант вважає, що популярність пісні пояснюється не тільки політичною ситуацією в Україні.

«Цей конкурс вважається  неполітичним. Але з огляду на події, які зараз відбуваються, можливо, буде так. В будь-якому випадку, там не дозволяється нічого такого використовувати на сцені, чи говорити прямо. До війни, за букмекерськими ставками,  ми займали  5 місце. А це означає, що наша пісня подобається європейським слухачам. І маю надію, що коли почують на широкий загал, то звернуть увагу на українську музику», – говорить Олег Псюк.

До конкурсу у травні гурт планує оновити своє вбрання. Але, за словами музиканта, рожева панама, як символ гурту, обов’язково залишиться.

«Зараз ми оновлюємо наші костюми. Ті, що були на Нацвідборі, будуть замінені десь наполовину. Наприклад, мій кептар буде іншим. Але, в основному, буде так, як було», – повідомив лідер гурту.

Він додав, що зараз вони шиють багато рожевих панам для промоції, які планують дарувати на «Євробаченні».

В рамках пісенного конкурсу гурту дозволили виїхати з України за кордон. Тому співак каже, що «KALUSH Orchestra» планує там виступати наживо, а не в запису, як їм дозволив оргкомітет «Євробачення».

Хлопці вже виступили в рамках промотору до на «Євробачення». Лідер гурту переконує, що це був тур також на підтримку України. Замість спецефектів, які були у всіх виконавців, під час виступу «KALUSH Orchestra», на сцені на весь екран розмістили Q-код, за яким можна було переслати гроші на підтримку України. Суму, яку гурту вдалось зібрати, вони підрахують і оголосять найближчим часом.  Наразі музиканти готуються до міжнародного конкурсу, нові пісні пишуть, але випускати їх планують ще не скоро.

«Євробачення» має відбутись в Турині (Італія). Перший півфінал «Євробачення» стартує 10 травня, а фінал планується на 14 травня.

оренда квартири Львів

Новини