Кабмін до нового навчального року виділяє 2,1 млрд гривень

Фото: Українська правда

Уряд до нового навчального року перерозподілив субвенцію регіонам у розмірі 753 млн грн та виділив 1 млрд 409 млн гривень на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«У контексті підготовки до нового навчального року Уряд перерозподілив субвенцію регіонам у розмірі 753 млн грн на придбання шкільних автобусів.

Через повномасштабне російське вторгнення багато закладів освіти були зруйновані, а автобуси знищені або передані на потреби військових. Щоби забезпечити підвезення дітей до шкіл, ми також розширили перелік закладів освіти, для яких можливо закуповувати автобуси.»

Окрім того, Уряд виділяє 1 млрд 409 млн гривень на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми тепло- і водопостачання. Мова йде про обладнання із простим та швидким розгортанням та обслуговуванням.

Також паралельно із закупівлями Кабмін продовжує ремонти критичної інфраструктури й іншу підготовку до опалювального сезону. Стан готовності зараз 75%.

оренда квартири Львів

Новини