Колективу Львівського онкоцентру офіційно представили нового керівника

Фото: ЛОР

Тепер – офіційно. Олег Дуда – виконувач обов’язків керівника Львівського онкоцентру.  Відомого онкохірурга, який до того працював на посаді заступника директора з хірургічної роботи, представили колективу у новому амплуа.

Про це йшлося програмі «ОЧІ» на «Першому Західному».

Представлення відбулося після ранкового планування медиків за участі представників влади. Виступаючи перед колективом Олег Дуда анонсував новий етап в історії онколікарні. Йдеться як про обладнання, так і про умови для пацієнтів.

«Це є ПЕТ-сканер. Ми точно хочемо мати робота «da Vinci», на якому ми будемо працювати. Тому що ми вже досягли високого рівня лапароскопічної техніки. Ми маємо забезпечити пацієнта всім необхідним лікуванням, як мінімум тим, що може надати держава», – говорить в.о. директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» Олег Дуда.

На посаді виконувача гендиректора медзакладу Олег Дуда працюватиме до проведення нового конкурсу на цю посаду. В облраді вже готуються до відновлення такої практики.

«Вже незабаром будуть перші конкурси оголошені по наших медичних керівниках. Я хотів би, щоб конкуренція була великою, здоровою.  Щоб це були десятки людей з різними баченнями, презентаціями і стратегіями розвитку наших закладів», – говорить в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Нагадаємо, попереднього керівника онкоцентру Ігоря Ковальчука відсторонили від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування. Згідно з рішенням суду, яке набуло чинності, його визнано винним у порушення законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів. А НАЗК внесло Ігоря Ковальчука в Єдиний державний реєстр корупціонерів.

оренда квартири Львів

Новини