Львівські десантники знищили броньовану техніку та до півсотні десантників-окупантів

Фото: Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

На Донеччині, під час спроби загарбників перерізати стратегічно важливу трасу, львівські десантники знищили броньовану техніку та до півсотні окупантів.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Бій розпочався, коли до українських позицій непомітно намагалась підібратись ворожа диверсійно-розвідувальна група. Львівські десантники вогнем з автоматичної стрілецької зброї, змусили їх відступити.

Але, окупанти, не вгамувались, згодом підсилені бронетехнікою вони пішли в атаку. Тут їм влаштували «теплу зустріч». Спочатку українські воїни, влучним пострілом з гранатомету «Nlaw» спалили вщент російську бойову машину десанту та взялися до знищення противника.

Запеклий бій тривав майже 14 годин, поки ворог не відступив. Скоординованими діями артилерійських підрозділів 80 бригади, навздогін відступаючому противнику було нанесено ще й масований удар.

Російський підрозділ, який входить до складу 104-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії (м.Псков) в результаті зустрічі з львівськими десантниками в той день недорахував декілька броньованих машин та до півсотні особового складу.

оренда квартири Львів

Новини