На окупованій Херсонщині ситуація критична, села знищені – ОДА

Фото: Galagov.tv

На окупованій Херсонщині ситуація критична: розбиті дороги, знищені будинки, школи, заміновані поля та річки, пожежі у лісах, поранені та вбиті мирні люди. Є такі громади де залишилося жити до 10 осіб, а деякі села повністю знищені.

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація.

«На Херсонщині тривають активні бойові дії. У сотнях сіл області ситуація критична: розбиті дороги, знищені будинки, школи, заміновані поля та річки, пожежі у лісах, поранені та вбиті мирні люди. Без світла та води деякі села вже 5 місяців, пенсії та соцвиплати у таких селах люди не отримують з березня. Люди змушені тікати на підконтрольну Україні територію, або у сусідні села. Тож наразі є такі громади де залишилося жити до 10 осіб, а деякі села повністю знищені.»

Херсонська ОДА також повідомляє, що на тимчасово окупованій Херсонщині Росія готується до проведення фейкового референдуму. За інформацією ГУР, в області активно працює кремлівська партія «Єдіная Росія», окупанти роздають російські паспорти, відкривають виборчі дільниці та уточнюють списки виборців.

Наголошується, що для того, аби не допустити закріплення противника наші воїни звільнятимуть тимчасово окуповані території.

оренда квартири Львів

Новини