На півдні ЗСУ ліквідували: 46 окупантів, «Гіацинт», 2 танки Т-72 та 7 одиниць іншої техніки

Фото: ЗСУ

Українськими штурмовиками нанесено авіаційний удар по скупченню противника в районі Снігурівки, а гелікоптерами – в районі Олександрівки. Підтверджені втрати противника за добу складають: 46 військових, крупнокаліберна 152-міліметрова гармата «Гіацинт», 2 танки Т-72 та 7 одиниць іншої броньованої техніки.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«В південній операційній зоні противник продовжує ведення бойових дій на рубежах оборони, на які був відтиснутий впевненими діями наших підрозділів.

Нових ударних угруповань не зафіксовано, але наявними силами з напрямку Високопілля рашисти двічі спробували відновити втрачене положення в районі Потьомкіного. Успіху не мали. Втративши 2 танки, 4 броньованих машини та помноживши 19 на 200, ворог відступив.

Після ракетного удару ранком по передмістю Миколаєва, з важкої ствольної артилерії та ракетного комплексу «Точка-У», з напрямку окупованих територій Херсонщини, встановлено, що втрат та постраждалих нема, але виробничій інфраструктурі завдано суттєвої шкоди.

В Бериславському районі Херсонщини ворог здійснив раптовий авіаційний наліт гелікоптерами, випустивши 6 некерованих ракет. Попередньо суттєвих руйнувань та постраждалих немає.

Увечері, із застосуванням ворожої стратегічної авіації з напрямку окупованої Херсонщини було атаковано Криворізький район. Дві ракети збито силами протиповітряної оборони, одна влучила в сільськогосподарські угіддя на околиці Нововоронцовки. Пошкоджено сільськогосподарську техніку, критичних руйнувань та людських втрат, попередньо, немає.

На Миколаївщині ворог продовжує проведення повітряної розвідки, а наші підрозділи продовжують збивати безпілотні «Орлани–10». Ще одна «пташка-розвідниця» заземлена безповоротно.

Нашими штурмовиками нанесено авіаційний удар по скупченню противника в районі Снігурівки, а гелікоптерами – в районі Олександрівки.

У підсумку підтверджені втрати противника за добу складають 46 рашистів, крупнокаліберна 152-міліметрова гармата «Гіацинт», 2 танки Т-72 та 7 одиниць іншої броньованої техніки.

На Одещині продовжується розгін фейкових повідомлень про скупчення військової техніки в районі славнозвісної Чумки. Не отримавши жаданого від фейкової холери, міноборони росії марно намагається залякати одеситів чумою.

Корабельне угруповання ворожого флоту під впливом тривалого шторму «зхудло» до 2 ракетних та 1 великого десантного корабля. Інші укрилися в пунктах базування.

Тим не менш загроза ракетних ударів лишається і з моря, і з неба, і з суходолу. Шторм ще не вщух, тож мандруючі міни можуть траплятися в будь-яких районах моря і виштовхуватися до узбережжя.»

оренда квартири Львів

Новини