Над Дніпропетровщиною «приземлили» дрон, на Херсонщині ворог намагався захопити позиції ЗСУ

Фото ілюстративне: ЗСУ

У Дніпропетровській області 25 травня знищили безпілотник російських загарбників, це 11 за добу. На Херсонщині під покровом ночі ворог намагався захопити частину позицій ЗСУ, атаку було відбито.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко.

«У небі над Дніпропетровщиною наші військові збили безпілотник. За добу в Україні їх «доліталося» 11 штук. Продовжуємо нищити ворожих розвідників…»

Як повідомляє Оперативне командування «Південь», ситуація на південних рубежах лінії зіткнення напружена, але контрольована. Противник продовжує удосконалювати свої позиції в інженерному відношенні. На Херсонщині під покровом ночі сталася спроба захопити частину позицій ЗСУ. Атаку було відбито, з втратами – 1 вбитий та 2 поранених – противник відійшов на вихідні позиції.

На Миколаївщині знов під обстрілами перебували кілька територіальних громад, що межують з Херсонщиною. Ворог руйнує житлові будинки та інші господарчі будівлі, б’є по сільськогосподарським угіддям, нищить авто. Інформація про постраждалих уточнюється.

На Одещині ситуація стабільна. Зрозумівши, що нагнітання паніки та імітація терористичної активності з боку України, не дає бажаного результату, в Придністров’ї скасовано червоний рівень терористичної загрози, встановлено жовтий. Розгублена від масових виїздів потенційних призовників з невизнаної республіки, влада Придністров’я відмовилась від ідеї мобілізації.

В північно-західній частині Чорного моря продовжують перебувати ВДК та 2 ракетних корабля із понад півтора десятками ракет в готовності до застосування по території України

оренда квартири Львів

Новини