Нісенітниця і не розуміння стану армії РФ – Гайдай про заяву Шойгу про окупацію Луганщини

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай вважає заяви міністра оборони РФ Сергія Шойгу про взяття найближчим часом під контроль Луганської області, нісенітницею і не розумінням реального стану російської армії.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

«Щодо заяви шойгу: «скоро», «найближчим часом» ніби рашисти візьмуть під контроль Луганську область – такий собі міністр оборони, який не розуміє термінів своїх «військових операцій». Воюємо з «профі».

Озвучена сьогодні нісенітниця – лише для відводу очей росіянам, щоб ті не розуміли реального стану справ про те, що їхнє рашистське військо програє.

«втарая армія міра» – це совєтська техніка в резерві, яку нема чим заправляти.

Дякуємо шойгу за його яхту, замість утримання росармії.

орки перемог не мають і з жахом чекають на наш контнаступ, який супроводжуватиметься процесом деокупації наших територій. Всіх наших територій.»

За словами Гайдая, завдання Луганщини: стримувати ворога максимально довго. Глава ОВА вважає, що контрнаступ української армії може початися в червні.

Луганщина, за його словами, наразі найгарячіша точка України, область стримує ворога від подальшого просування в інші регіони.

Нагадаємо, міністр оборони Росії Сергій Шойгу запевнив, що найближчим часом РФ окупує всю Луганщину, а також сформує нові військові частини на заході країни у відповідь на намір Швеції та Фінляндії вступити до НАТО.

оренда квартири Львів

Новини