Обстріли Луганщини: 4 загиблих, 4 поранених, пошкоджено лікарню у Сєвєродонецьку

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

На Луганщині унаслідок ворожих обстрілів за добу загинули чотири людини, поранено ще чотирьох, 10 будинків зруйновано в Попасній. Окупанти пошкодили одну з двох поки що діючих лікарні в області – у Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«29 разів російська армія завдавала ударів по мирним помешканням луганчан.

Застосовані авіація, системи залпового вогню, ствольна артилерія, мінометна зброя.

По 10 разів ворог обстрілював Попасну та Лисичанськ, чотири, але дуже тривалі – Гірську громаду. Зранку стало відомо про ще 10 зруйнованих будинків в Попасній. У Гірському вчора зранку загинув 58-річний місцевий житель, який вийшов на подвір’я біля свого будинку та не встиг сховатися від вогню росіян, у Сєвєродонецьку – 85-річна жінка, у Новодружеську та Лисичанську – два чоловіки. Ще чотири людині отримали поранення різного ступеня тяжкості.»

Також сьогодні ранком, через обстріл окупантів у лікарні Сєвєродонецька пошкоджені три поверхи, зникли світло і вода.

Медичний заклад росіяни обстріляли 27 квітня близько 11:00.

На Луганщині залишилися усього дві лікарні, де надається допомога постраждалому населенню, – в Сєвєродонецьку та Лисичанську.

Руйнувань різного значення зазнали три поверхи лікарні у Сєвєродонецьку.  На одному з них сталося пряме влучання снаряду в палату. Жінка, яка там знаходилася, загинула на місці. До речі, її було госпіталізовано на минулому тижні з осколковими пораненням ніг.

Також на території медзакладу пошкоджено котельню та складські приміщення. Після обстрілів в лікарні зникли світло і вода. Лікарі продовжують надавати допомогу населенню.

оренда квартири Львів

Новини