Проведено обмін полоненими та викрито угруповання, яке працювало на ворога – командування «Південь»

Скрін з відео: Оперативне Командування "Південь"

Після напружених перемовин в районі селища Пасад-Покровське вдалось обміняти 4 полонених російських на 5 українських. Окрім того, на Одещині правоохоронці викрили потужне злочинне угруповання, яке працювало на ворога.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«На завершення п’ятдесятої доби протистояння українського народу зухвалому вторгненню, ворог продовжує практику нехтування всіма можливими нормами міжнародного права і правил ведення війни. Так, при заходженні до населених пунктів на адмінмежі Миколаївщини та Херсонщини армія мародерів не може втриматися від зухвалих пограбувань і аморальних вчинків. А після того накривають селище артилерійським вогнем, видаючи це за атаку Збройних Сил України з метою дискредитації української влади.

Після напружених перемовин, вдалось досягнути домовленостей з обміну полоненими в районі селища Пасад-Покровське, де 4 полонених російських військових було обміняно на 5 наших.

За поточну добу на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких бойові броньовані машини та БПЛА.

На Одещині правоохоронці викрили потужне злочинне угруповання, яке знаходилось у контакті з ворогом і готувало підґрунтя для співпраці з окупантами. Злочинці проводили дестабілізаційну діяльність серед населення, намагалися проникнути до територіальної оборони і збирали дані про представників силових структур. Всі члени угруповання затримані.

В Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника маневрує і переформовується, продовжуючи тримати в ізоляції порти України та, зберігаючи імовірність ракетних ударів на достатньо високому рівні.»

оренда квартири Львів

Новини