Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ на півдні знищили 122 військових РФ

Фото: Главком

Спроба ворожої ДРГ захопити спостережний пост ЗСУ на Херсонщині була подавлена мінометним вогнем і зірвана. Натомість ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ було влучно виконали понад сотню вогневих завдань. Як наслідок, загальні втрати ворога за добу складають 122 військових.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Протягом доби, ворог, закріпившись на оборонних позиціях, активних дій на Херсонщині й Миколаївщині не вів.

Однак, Миколаїв і наближені райони були обстріляні реактивними системами залпового вогню. Знов ворог гатив по об’єктах промисловості. На щастя, без жертв.

На Херсонщині спроба ворожої диверсійно-розвідувальної групи захопити наш спостережний пост була подавлена мінометним вогнем і зірвана. Натомість нашими ракетно-артилерійськими підрозділами було влучно виконано понад сотню вогневих завдань. Як наслідок, загальні втрати ворога за добу складають 122 рашисти.

А до підбитих на світанку двох десантно-штурмових катерів, додано ще кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки й ударний безпілотник-розвідник типу «Форпост», який намагався з моря зайти на Одесу. Влучною роботою протиповітряної оборони він знищений.

Двічі вдаривши сьогодні по Одещині ракетами, ворог продовжив руйнування мосту через Дністровський лиман, влучивши крилатими ракетами «Яхонт». А з окупованого Криму ракетою «Онікс», випущеною з комплексу «Бастіон», зруйнував житловий будинок в самій Одесі. 15-ти річна дитина загинула, ще одну неповнолітню із пораненням доставили в лікарню.

Корабельне угруповання чорноморського флоту рашистів продовжує маневрування в північно-західній частині моря та зберігає загрозу нанесення ракетних ударів на високому рівні.

Подовжена комендантська година в Одесі триває. Завдяки вжитим заходам, в тому числі і ефективній контрдиверсійній роботі 8 річниця трагічних подій 2 травня 2014 року минулась без провокацій та грубих порушень громадського порядку.»

оренда квартири Львів

Новини