Російська армія окупувала територію ще двох громад на Херсонщині

Фото: Агрополіт

Російські військові 22 квітня зайшли до ще двох територіальних громад у Херсонській області – Великолепетиської та Горностаївської.

Зокрема, у Великолепетиській громаді повідомили, що «на територію заїхали російські військові», і попросила мати при собі документи.

«Можлива перевірка військовими домогосподарств. Просимо не панікувати. Покажіть документи, якщо попросять, не бійтеся виходити», – сказано у повідомленні.

Селищний голова Горностаївської громади Дмитро Ляхно також зявив своїй громаді, що до селища заїхали представники російських військ та повідомили про створення «комендатури».

«Головне їхнє завдання, як повідомили, – підтримка правопорядку. Зберігаємо спокій та підтримуємо один одного. Нагадую: при зупинках їх патрулями прохання не провокувати для збереження власного здоров’я. Майте при собі документи. Тримаймося», – написав Ляхно.

Великолепетиська громада включає такі населені пункти: Велика Лепетиха, Катеринівка, Костянтинівка, Князе-Григорівка, Середнє, Мала Лепетиха, Дмитрівка, Сергіївка

Горностаївська громада: Горностаївка, Зелений Под, Велика Благовіщенка, Василівка, Новоєлизаветівка, Заводівка, Козачі Лагері, Нові Олешки, Маринське, Червоноармійське, Ольгине, Кочубеївка, Славне, Нова Благовіщенка, Софіївка, Червоноблагодатне, Красне, Лопатки, Ясна Поляна.

оренда квартири Львів

Новини