Росіяни ракетами рознесли ресторан у Харкові – ОВА

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Росіяни завдали ракетного удару по Київському району Харкова, влучив у будівлю ресторану спалахнула масштабна пожежа. В Харківській області унаслідок ворожих обстрілів загинула жінка.

Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Два «прильоти». Попередньо Київський район, приватний сектор.»

Терехов додав, що інформація про руйнування та постраждалих уточнюється.

Уже ранком голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що близько опівночі в Київському районі Харкова пролунали два вибухи. Попередньо, ворог завдав по місту ракетного удару. Внаслідок влучання сталася масштабна пожежа в будівлі ресторану. Попередньо – без постраждалих.

Олег Синєгубов також розповів, що протягом минулої доби окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській та Чугуївський райони області. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі на відкритій території.

За його словами, на жаль, в Чугуївському районі загинула 45-річна жінка. Жінка 64 років госпіталізована з пораненнями. В Ізюмському – поранень зазнав чоловік 43 років.

Голова Харківської ОВА зазначив, що на лінії зіткнення тривають інтенсивні бої. Ворог з танків, реактивної та ствольної артилерії обстрілює позиції наших військових та цивільне населення. В районі села Пасіка ворог намагався йти в наступ, але під вогнем наших захисників відступив із втратами.

оренда квартири Львів

Новини