Росіяни вдарили ракетами по 9-поверхівці та базах відпочинку на Одещині, 19 загиблих. Оновлено


Російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерхівці та будинку відпочинку в Одеській області, 19 загиблих.

Про це повідомляють речник Одеської ОВА Сергій Братчук та ДСНС в Одеській області.

«Одещина. Влучання ворожої ракети. На жаль, є загиблі. Подробиці – згодом» – зазначив спочатку Братчук.

Згодом він уточнив, що удар завдано літаками стратегічної авіації з напрямку Чорного моря. «Одна ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі».

Речник Одеської ОВА додав, що в житловому будинку повністю зруйнований один під’їзд. З-під завалів вилучено тіла 6 загиблих, вже надано медичну допомогу 7 пораненим, серед них 3 дитини.

«Триває розбір завалів і боротьба з пожежею у прибудованому до будинку магазині на площі близько 20 кв.м», – написав Братчук.

Щодо бази відпочинку, то пожежі не має, лише руйнування. Кількість постраждалих уточнюється.

Згодом речник Одеської ОВА ще раз уточнив: «Кількість загиблих внаслідок влучання у багатоповерхівку зросла до десяти людей».

Оновлено. Станом на 06.00 ранку Сергій Братчук повідомив, «внаслідок влучання ворожої ракети у багатоповерхівку, загиблих – 14 людей, травмовані – 30, з них три дитини.»

Дані ДСНС: «1 липня близько 01:00 у смт У Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування дев’ятиповерхового житлового будинку з подальшим загоранням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв.

Станом на 06:00 загинули 14 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають.»

Окрім того, Сергій Братчук повідомив, що унаслідок влучання другої ворожої ракети у базу відпочинку загинуло – 3 цивільних, з них – 1 дитина, ще одну людину госпіталізовано. Є руйнація будівель.

А також те, що третя ворожа ракета під час нічного обстрілу влучила ще в одну базу відпочинку. Подробиці речник Одеської ОВА обіцяв повідомити згодом.

За інформацією ДСНС: «1 липня близько 01:00 у Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування триповерхової та чотирьохповерхової будівлі бази відпочинку, внаслідок чого загинуло 3 особи (з них 1 дитина) та постраждала 1 особа. Роботи тривають».

Оновлено о 8:30, дані ДСНС. «Під час розбору завалів дев’ятиповерхового житлового будинку в смт Сергіївка додатково вилучено тіла 2 осіб. Всього внаслідок удару загинуло 16 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають».

оренда квартири Львів

Новини