У Севастополі та Євпаторії знову вибухи, окупанти кажуть про БпЛА

Момент вибуху в Севастополі. Фото: соцмережі

Вранці 20 серпня пролунали вибухи в Севастополі, біля штабу Чорноморського флоту та у селищі Заозерне (передмістя Євпаторії). В обох випадках окупаційна влада повідомила, що збито безпілотники.

«О 8:20 ранку в районі штабу «чорноморського флоту Росії» в окупованому Севастополі пролунав сильний вибух. З Севастополя повідомляють, що безпілотник влетів у дах будівлі штабу ЧФ РФ», – заявив у Фейсбук голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

За словами так званого «губернатора Севастополя» Михайла Развожаєва, на «дах прилетів безпілотник. На жаль, збитий не був, хоч над бухтою працювали стрілецькою зброєю. Ішов низько. Жертв немає».

Пізніше він додав, що БпЛА нібито таки збили просто над штабом флоту, він упав на дах і спалахнув.

Очевидці опублікували у мережі відео безпілотника, який атакував штаб флоту у Севастополі, а також момент його обстрілу.

Окрім того, у селищі Заозерне, що поблизу Євпаторії, також чули вибухи; окупаційна влада повідомила, що працювала система ППО і ціль уражена.

«Над селищем Заозерне (передмістя Євпаторії) також чути вибухи. Схоже, що росіяни відбиваються від безпілотника. Чекаємо на подробиці», – зазначив Рефат Чубаров.

Водночас так званий глава Криму Сергій Аксьонов повідомив, що у Західному Криму спрацювала система ППО і ціль була уражена.

За його словами, постраждалих та пошкоджень немає.

оренда квартири Львів

Новини