Зеленський натякнув на «контрнаступи у множині» на різних напрямках

Фото: ABC News

Президент України Володимир Зеленський натякнув, що є контрнаступ на різних напрямках, але не буде говорити, де саме, щоб росіяни отримали сюрприз.

Про це він заявив у своєму інтерв’ю на каналі ABC, пише Українська правда.

На запитання журналіста, чому українські військові вирішили розпочати контрнаступ у Херсонській області саме зараз, Зеленський відповів: «Я не скажу, що це лише контрнаступ на Херсонщині… Є напрям чи напрямки – у множині – і ми маємо рухатися вперед».

На прохання уточнити, що контрнаступ на Херсонщині не єдиний, що відбувається в Україні, Зеленський сказав, що «не може обговорювати деталі будь-яких військових дій» і хоче, «щоб противник отримав від нас кілька сюрпризів».

Зеленський додав, що українці не поступляться жодними територіями і деокупація – лише питання часу, хоч і складне завдання.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни (ISW) підтвердили, що контрнаступ Сил оборони України помітно розвивається на півдні та сході. Українські війська просуваються на кількох напрямках у західній частині Херсонської області та закріпили територію за річкою Сіверський Донець у Донецькій області.

оренда квартири Львів

Новини