Зеленський обіцяє розібратися з положенням Генштабу про отримання дозволів для військовозобов’язаних

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти йому щодо отримання певних дозволів для військовозобов’язаних, призовників і резервістів.

Про це він заявив у своєму вечірньому зверненні.

«Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобов’язаних, призовників і резервістів. Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення.

Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень».

Я обіцяю народу розібратися з цим і прошу Генштаб більше без мене не приймати таких рішень.»

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що призовники та військовозобов’язані, які планують виїзд за межі своїх районів та областей, у воєнний час мають брати дозволи у територіальних центрах комплектування.

Пізніше представник Головного управління персоналу Генштабу ЗС України Олександр Хлись зазначив, що для виїзду за межі областей військовозобов’язані мають отримати дозвіл у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, в межах області, чи столиці та області – не потрібно.

оренда квартири Львів

Новини