Зеленський: Ще не можемо зламати перевагу РФ у артилерії і живій силі, але робимо усе можливе

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна поки ще не може зламати перевагу російської армії у артилерії і живій силі, проте робиться усе «можливе і неможливе», щоб отримати зброю, яка дозволить це зробити.

Про це йдеться у його зверненні, повідомляє Українська правда.

«Принципову відповідь на усі свої злочини окупанти отримують на полі бою. В цьому контексті хочу сьогодні подякувати президенту США Джо Байдену і усьому американському народу за новий пакет оборонної підтримки України.

Слово «HIMARS» стало для нашої країни майже синонімом слова справедливість. І українські оборонці зроблять все для того, щоб окупанти щотижнево відчували усе більш болісні втрати завдяки цим дуже ефективним системам.

Так, дійсно ми ще не можемо повністю зламати перевагу російської армії в артилерії і в живій силі і це дуже відчувається в боях, особливо на Донбасі: Піски, Авдіївка, інші напрямки. Там просто пекло…

Але щодня наші дипломати і усі інші представники нашої держави роблять усе можливе і неможливе, щоб отримати для України ту зброю, яка зрештою допоможе зупинити цю орду».

Нагадаємо, 1 серпня міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що в Україну прибули ще 4 реактивні системи залпового вогню «HIMARS».

оренда квартири Львів

Новини