ЗСУ вдруге вдарили по мосту у Херсоні – росЗМІ

Фото: Most.ks.ua

Російські ЗМІ повідомили, що Збройні сили України вдруге за два дні вдарили по Антонівському мосту у Херсоні, тепер окупанти заявили, що його потрібно закрити.

«Швидше за все рух ми перекриватимемо по мосту. Ми знайдемо шляхи з’єднання з лівим берегом. Будуватимемо понтонні мости. Я переконаний, що міст зараз потрібно закривати», – заявив колаборант КирилоСтремоусов.

За його словами, ЗСУ випустили 12 ракет з HIMARS по Антонівському мосту і били «по шву моста».

Він додав, що окупанти нарахували «близько восьми попадань по мосту, а частина ППО перехопила».

Інший колаборант, призначений окупантами на посаду так званого «голови адміністрації Херсонської області» Володимир Сальдо, повідомив, що на Антонівському мосту тимчасово обмежать рух, щоб розпочати ремонт.

За його словами, рух мостом буде дозволено лише легковому та пасажирському транспорту, а вантажний транспорт змушений буде об’їжджати через Каховську ГЕС.

Вранці 19 липня в окупованому Херсоні пролунали вибухи. РосЗМІ повідомили, що ЗСУ випустили по ворожих цілях 6 ракет і що одна з них упала в районі Антонівського мосту.

Пізніше в облраді повідомили, що стратегічно важливий Антонівський міст у Херсоні був пошкоджений, але залишився придатним до експлуатації.

Антонівський міст – важлива транспортна артерія, по якій загарбники постачають техніку та боєприпаси з окупованого Криму.

Українська правда

оренда квартири Львів

Новини