На Львівщині знешкоджено злочинців, які під виглядом добробату, тероризували людей


У ході спецоперації у Львівській області знешкоджено злочинну організацію, яка під виглядом одного з добровольчих формувань територіальної оборони, тероризувала і залякувала мешканців західного регіону.

Про це повідомляє Служба безпеки України.  

Спецслужбою встановлено факти викрадення, незаконного позбавлення волі і катування людей. Також зловмисники намагались займатись рекетом через штучно створені конфліктні ситуації.

До складу злочинної організації входило більше 6 місцевих жителів. За даними слідства, вони займались вимаганням грошей у громадян під надуманими приводами. У разі несплати грошей зловмисники застосовували до потерпілих психологічний тиск, насильство та погрози фізичної розправи.

Співробітники СБУ затримали організатора і активних учасників злочинної організації під час вимагання грошей у потерпілого.

Наразі шістьом зловмисникам повідомлено про підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу. Суд обрав їм міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх винних осіб. Крім того, перевіряється причетність затриманих до вчинення інших тяжких та особливо тяжких злочинів.

оренда квартири Львів

Новини