В Мелітополі пролунав потужний вибух, підірвали місцевого колаборанта

Фото: росЗМІ

В одному з мікрорайонів окупованого Мелітополя пролунав потужний вибух, «по заслугах» отримав один з очільників місцевого виборчого штабу «Єдиної Росії» – керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ.

Про це в Телеграм повідомив мер окупованого Мелітополя Іван Федоров.

Він зазначив, що за попередньою інформацією спрацював саморобний вибуховий пристрій. За словами місцевих мешканців, після вибуху в сторону мікрорайону поїхали швидкі.

«Нагадаю, що рух опору пильно стежить за колаборантами, знає кожного в обличчя і по імені й нікого не залишить без належної уваги.»

Згодом він додав, що «по заслугах» отримав один з очільників виборчого штабу «Єдиної Росії» – керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ Олег Шостак.

«Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно – його частину тіла для сидіння буквально підірвано.»

Іван Федоров додав, що цього тижня також підірвали головний штаб «Єдиної Росії» – «лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною. Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців.»

Окрім того, минулого тижня спалили будинок колаборантки – співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка всіма способами активно готувалась до «голосування». Плюс підрізали ножем двох поплічників окупаційної «влади», які наввипередки бігали по селам з незрозумілими «списками».

оренда квартири Львів

Новини