Ворог обстріляв ракетами Баштанку та Миколаїв, є руйнування. Оновлено

Фото: Ганна Замазєєва, Телеграм

Російські окупанти ранком шістьома ракетами ударили по місту Баштанка, що неподалік Миколаєва. Також під обстріл потрапив і два райони обласного центру, є руйнування будівель.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

«Невелике місто Баштанка, тільки за ранок, атаковано шістьма ворожими ракетами, три з них збиті. Знову «прильот» в район адмінбудівлі.»

За словами Ганни Замазєєвої, ворог продовжує обстрілювати ракетами обласний центр та населені пункти Баштанського і Миколаївського районів перетворюючи об’єкти соціальної інфраструктури та житлові будинки у руїни.

Фото: Ганна Замазєєва, Телеграм

Зранку, 5 липня, під обстріли потрапили два райони міста Миколаєва. Є руйнування будівель. В тому числі й житлових будинків. На місцях прильотів працюють рятувальники та медики. Інформація про постраждалих уточнюється, але, сподівається, що їх не буде

Обстріляно також Широківську, Інгульську, Березнегуватську та Галицинівську громади – є руйнування приватних житлових будинків. Інформації про постраждалих, на щастя, не надходило.

Оновлено. Пізніше Сєнкевич додав, внаслідок ракетного обстрілу у Миколаєві постраждали житлові будинки. Вибуховою хвилею та уламками у 7 багатоповерхівках вибило більше 200 вікон, у під’їздах пошкодило вхідні двері, у деяких квартирах людям довелось вирізати замки, щоб вибратись із помешкання.

Працівники департаменту ЖКГ та адміністрації району допомогли людям заактувати пошкодження, видали плівку та ОСБ-плити. Жителям верхніх поверхів допомогли забити вікна за допомогою вишки. Також на місці працюють правоохоронці.

Деякі мешканці отримали легкі поранення, тому від медичної допомоги відмовились.

Окрім того, у військовій комендатурі оборони міста повідомляють, що по Миколаївщині був здійснений масований обстріл. Є влучання в об’єкти військової та цивільної інфраструктури, на місцях виникали пожежі, але рятувальні служби оперативно впоралися. Постраждалих немає.

У Баштанці уражено будівлю адміністрації селища, сирзавод, сільськогосподарські площі у передмісті.

У селі Лимани – влучання ворожого снаряду біля школи: будівля зазнала пошкоджень від ударної хвилі. Попередньо інформації про людські втрати немає.

оренда квартири Львів

Новини