ЗСУ відбили атаку ворога з боку Лисичанського НПЗ – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Збройним силам України вдалося зупинити штурмові дії окупантів, які атакували з території Лисичанського НПЗ, – ворог зазнав втрат та відійшов.

Про це в Телерам повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, росіяни тиснуть майже із кожного захопленого ними населеного пункту на Луганщини. Протягом 21 липня ними завдано два ракетних та два авіа удари, здійснені п’ять артобстрілів та ще два – із застосуванням мінометів. Зі ствольної та реактивної артилерії обстріляно майже кожне село та місто, куди вороже озброєння може наразі дістати.

Сергій Гайдай зазначив, що постійним вогневим впливом ворог хое посунути українських бійців із укріплень і водночас психологічно тисне на місцеве населення. Почастішали авіаційні удари по селах, розташованих на самій адмінмежі Луганщини та Донеччини. Подекуди окупантам вдається наблизитися до позицій ЗСУ настільки, щоб була змога застосувати танковий резерв. Як от поблизу Верхньокам’янки.

Біля цього населеного пункту регіону постійно точаться бої – росіяни намагаються вийти на адмінмежу Луганської області.

«Росіяни кидають у бій всі резерви, йдуть у розвідку боєм, не жаліють безпілотників. Чи усвідомлюють вони, за яку саме «родину» воюють: за «лнр», «днр» чи росію?»

оренда квартири Львів

Новини