Ситуація під контролем, зберігайте спокій – голова Київської ОВА

Фото: Poglyad.tv

Безпекова ситуація на Київщині під контролем, мешканцям області потрібно зберігати спокій.

Про це у своєму зверненні заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

«Ситуація в Київській області відносно спокійна. Всі сили оборони знаходяться на своїх місцях. Посилюється робота щодо оборонних заходів у Київській області. Тож, будь ласка, зберігайте спокій! Довіряйте виключно офіційним джерелам інформації.

Якщо ви почули сигнал повітряної тривоги, негайно прямуйте до бомбосховища або найближчого укриття».

Кулеба додав, що Київська ОВА працює на своєму місці. Так само в Києві перебувають співробітники Офісу президента й Кабінету міністрів. Крім того, народні депутати працювали три доби поспіль у будівлі Верховної Ради в Києві.

Голова ОВА попросив мешканців області дотримуватися обмежень комендантської години й вчасно повертатися додому.

Раніше Олексій Кулеба заявляв, що правоохоронці будуть проводити рейди в Київській області через факти недотримання положень комендантської години.

Військова адміністрація запевняє, що фортифікаційні укріплення на півночі Київської області забезпечать надійний захист у разі спроби повторного наступу ворожих військ.

Рано вранці 19 червня на околицях Києва чули вибухи в момент, коли не було оголошено повітряну тривогу. Згодом військова адміністрація повідомила, що це була робота систем протиповітряної оборони.

Командувач угруповання сил і засобів оборони міста Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк розповів, що довкола столиці створена ешелонована система протиповітряної оборони. Проте загроза прориву є в разі масованого ракетного удару.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов заявив у прямому ефірі телемарафону, що загрози вторгнення білоруської армії в Україну немає.

оренда квартири Львів

Новини